6 iunie 2011: Un supliment utilizat pentru disfunctii sexuale imbunatateste viata femeilor care au supravietuit luptei cu cancerul

Un supliment nutritional natural ,comercializat pentru rezolvarea disfunctiilor sexuale, a aratat o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii femeilor care au supravietuit luptei cu cancerul. Este vorba de suplimentul ArginMaxTM.
Cercetatorii de la Wake Forest Baptist au observat ca pacientele cu cancer sau vindecate de aceasta boala nu au beneficiat de vreun efect pozitiv asupra vietii sexuale, astfel s-a initiat un studiu pentru a confirma acest fapt. Pacientele au fost impartite in grup care primeste tratamentul si grup placebo (grup care doar crede ca primeste tratamentul). Intr-adevar, viata sexuala a pacientelor nu a beneficiat de efectele acestui supliment. Dar cercetatorii au observat ca pacientele care au primit tratamentul au beneficiat in alt mod: tonus mai bun, dureri mai putine, imbunatatirea somnului, etc.
Dr. Greven, medic initiator al studiului, a spus la prezentarea rezultatelor: "Este extraordinar ca am descoperit ceva care imbunatateste viata femeilor care au supravietuit luptei cu cancerul. Totusi, trebuie sa muncim in continuare pentru a gasi o abordare care imbunatateste viata sexuala."

Sursa: Wake Forest Baptist Medical Center

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu